Måla vägg – vad behöver du?

Ommålning av tak eller vägg är ett exempel på hur HomeX produkter används för att helheten ska bli bra. De hjälper dig att ta bort smuts och damm, för att inte riskera att målningen släpper och att hela arbetet måste göras om.Under och efter målandet behövs också effektiva produkter för utföra jobbet på ett  tillfredställande sätt.


– Rent underlag

En förutsättning för ett bra resultat är att underlaget som ska målas är rent. Tak och väggar rengörs med fuktig mikrofiberduk. Vid slipning tas slipdammet bort med torr mikrofiberduk. Mikrofiberduken till slipverktyg lämpar sig extra bra på stora väggar och till tak då man lätt kommer åt med förlängningsskaft.


– Skydda

Handskar med supergrepp används för att skydda händerna från slipdamm och målarfärg.

 

– Städa under tiden

Håll rent under arbetet. HomeX sopborste har egenskaper som gör det lätt att sopa upp och ta bort slipdamm, tapetrester och andra typer av skräp som hamnat på golvet.


– Avsluta snyggt
När målningen är klar ska de sista spåren efter arbetet städas undan. HomeX Golvmopp startkit ser till att slutresultatet blir perfekt och kompletteras med Golvmopp mikrofiber för att effektivt ta bort fläckar, smuts och damm.

 

 

DET HÄR BEHÖVER DU